Please reload

Recente berichten

Prachtig Koploper-symposium 2016 in Zuidhorn

December 22, 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 17 november 2016 werd het Koploperproject duurzaam ondernemen in Zuidhorn afgesloten met een prachtig Koplopersymposium in Hotel Restaurant Aduard. De ruim 130 aanwezigen konden genieten van een gevarieerd en inspirerend programma.

 

Dagvoorzitter Han-Paul van Westing kwam geheel in stijl de zaal in fietsen. Wethouders Henk Bakker en Fred Stol openden de bijeenkomst door op een blenderbike op het podium fruitsapjes te persen. Ada, Reina en Jaap van het Koploperteam Groningen vertelden kort wat het Koploperproject inhoudt en hoe het in Zuidhorn is van start gegaan.

 

>>> Lees hier verder

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archief
  • LinkedIn Social Icon

Circulair Actief

Ada Kruiter  06 - 3723 6337